[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Usein kysyttäjä kysymyksiä

Mitä tapaamisessa tehdään?

Konsultaatioajan aikana tulemme käymään läpi nykyistä tilannettasi ja taustatekijöitä. Juttelemme tarkemmin tavoitteistasi ja siitä kuinka pystymme saavuttamaan tavoitteesi. Pääset myös kertomaan omia ajatuksia ja toiveitasi valmennuksen suhteen.

 

Maksaako tapaaminen?

Tapaaminen ei maksa sinulle mitään, sillä haluan tarjota sinulle matalan kynnyksen ottaa ensimmäisen askeleen kohti tavoitteitasi.

 

Velvoittaako tapaaminen minua johonkin?

Konsultaatioaika ei velvoita sinua mihinkään, joten voit rennoin mielin tulla juttelemaan sekä tunnustelemaan fiilistä, ja tehdä vasta tämän jälkeen lopullisen päätöksen kuinka haluat edetä matkallasi kohti tavoitteita.

 

Kuinka varaan konsultaatioajan?

Voit varata konsultaatioajan täyttämällä yhteystietosi sivun alla olevaan lomakkeeseen. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, jotta voimme sopia sopivan ajankohdan tapaamiselle. Varaa aika.

Kuka voi varata konsultaatioajan?

Konsultaatioajan voi varata kuka vain kuka on kiinnostunut tulemaan saamaan enemmän iloa irti ratsastuksesta kehittämällä omaa fyysistä kuntoaan ja liikkuvuuttaan oman valmentajan avustamana.


Kuinka paljon minun kannattaa varata aikaa?

Tapaamisen kannattaa varata aikaa noin 60 minuuttia. Tässä ajassa ehdimme käydä tarvittavat asiat rauhassa läpi.

 

Tarvitsenko tapaamiseen liikuntavaatteita?

Et tarvitse. Tapaamisen aikana juttelemme tee- tai kahvikupposten ääressä kaikessa rauhassa, joten voit saapua tapaamiseen esim. suoraan töistä.

 

Voiko tapaamisen järjestää etänä?

Tarvittaessa voimme järjestää tapaamisen etänä esim. Zoom-videopalaverin kautta

Varaa konsultaatioaika

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.